

Burbank High School



A/B Bell Schedule

Mascot Time	8:20 am — 9:05 am (45 min)
1st/5th Period	9:10 am — 10:45 am (95 min)
2nd/6th Period	A Lunch: 10:50 am-11:20 am
	11:25 am-1:00 pm (95 minutes)
	10:50 am-11:40 pm (50 minutes) B Lunch: 11:40 am-12:10 pm 12:15 pm-1:00 (45 minutes)
	10:50 am-12:25 pm (95 minutes) C Lunch: 12:30 pm-1:00 pm
3rd/7th Period	1:05 pm – 2:40 pm (95 min)
4th/8th Period	2:45 pm – 4:20 pm (95 min)



Burbank High School



Friday Bell Schedule

8:20 am — 9:30 am (70 min)
9:35 am - 10:45 am (70 min)
A Lunch: 10:50 am-11:20 am
11:25 am-12:35 pm (70 minutes)
10:50 am-11:30 pm (35 minutes) B Lunch: 11:30 am-12:00 pm 12:05 pm-12:35 pm (35 minutes)
10:50 am-12:00 pm (70 minutes) C Lunch: 12:00 pm-12:35 pm
12:40 pm — 1:50 pm (70 min)